Fårup

 Sparekassen Kronjylland lukker afdelingen i Fårup

Sparekassen Kronjylland lukker afdelingen i Fårup. Sidste åbningsdag er 19. marts. Pressefoto

Sparekassen Kronjylland lukker filialen i Fårup. Umuligt at finde en afløser for afdelingsdirektør, Frank Jensen, som stopper, lyder forklaringen.

Gennem de seneste 24 år har Frank Jensen Stenholt været afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Fårup. Det har han gjort så godt, at afdelingen hen over årene er vokset, og i dag har flere kunder, end der er borgere i Fårup. Han har nemlig sammen med sine dygtige medarbejdere formået at tiltrække kunder fra andre områder, ligesom han konstant har formået at fastholde og tiltrække dygtige medarbejder. Men nu er en æra slut, Frank Jensen har valgt at prøve noget nyt som vurderingsmand ved Sparekassen Kronjyllands samarbejdspartner, DLR Kredit.

Sådan skriver Sparekassen Kronjyllands områdedirektør, Jens Brix, i en pressemeddelelse.

Frank Jensen Stenholt stopper som afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Fårup, og som følge deraf lukker afdelingen. Arkivfoto

Fra pengeinstituttets side har man vurderet, at det ikke var realistisk at tiltrække en afløser, “der kan det, som Frank Jensen har formået over de seneste mange år,” lyder det endvidere.

– Det er over de seneste år blevet stadigt sværere at rekruttere medarbejdere til mindre afdelinger uden for de større byer, og i Fårup har det i høj grad været Franks fortjeneste, at vi konstant har kunnet fastholde og tiltrække dygtige medarbejdere. Det kan vi ikke blive ved med fremadrettet, og derfor har vi vurderet, at det langsigtet er den rigtige løsning for både kunder og medarbejdere at lukke afdelingen, fortæller Jens Brix, der samtidig kalder det en meget svær beslutning.

– Vi er byens sidste pengeinstitut, og vi føler os i høj grad som en del af Fårup. Det er vi meget bevidste om, men vi er også nødt til at sikre, at vores kunder til stadighed kan få den bedst mulige personlige rådgivning, og i den balance har vi truffet denne beslutning, lyder forklaringen.

Afdelingens sidste åbningsdag bliver 19. marts, men Jens Brix understreger, at Sparekassen Kronjylland også fremadrettet vil være synlig i byen.

– Fårup er fortsat et vigtigt markedsområde for os. Selv om vi ikke har en fysisk afdeling, ser vi os stadig som en del af Fårup, og vi vil også helt naturligt fortsat bakke byen op med sponsorater, gavefondsdonationer og lignende, slår han fast.

Afdelingens seks medarbejdere bliver fordelt med tre i Spentrup og tre i Sparekassens afdeling på Mariagervej i Randers.

– Dermed får kunderne flere muligheder for at vælge en afdeling, hvor der er kendte medarbejdere fra Fårup, forklarer Jens Brix.

Frank Jensen Stenholt har sidste arbejdsdag i Sparekassen 22. februar.

Det har ikke været muligt for Randers Netavis at få en kommentar fra den afgående afdelingsdirektør om jobskiftet.

Kommentarer