Randers By

Spaden i jorden hos Confac

Fra venstre Verner Lind, Peter Adamsen, Claus Omann Jensen, Flemming Otkjær, Frank Laursen og Erling Holm.

Randersborgmester Claus Osmann Jensen leverede egenhændigt byggetilladelsen til Confac og tog lørdag sammen med 3F-gruppeformand Flemming Otkjær første spadestik til 5000 kvadratmeter nybygning på betonelementfabrikken.

– Så er vi i gang, og vi glæder os til om et lille års tid at indvie vores nybygning, der fuldender den plan, som vi for snart ti år siden lagde for Confacs udvikling.

Det er Confac-direktør Erling Holm, der med et tilbageblik tager hul på fremtiden og en ny æra i Confac – en æra, der blev skudt i gang, da Randersborgmester Claus Osmann Jensen sammen med 3F gruppeformand Flemming Otkjær i weekend’en tog første spadestik til et nyt fabriksafsnit, der med forventet produktionsstart om et år vil fordoble virksomhedens kapacitet og skabe 50 nye job.

Borgmester Claus Osmann Jensen glædede sig på vegne af Randers over Confacs succes som en af landets mest effektive betonelementfabrikker og karakteriserede i en kort tale, inden han overrakte den endelige byggetilladelse, byggeriet af det nye fabriksanlæg som et flot eksempel på den udvikling, der de seneste år har præget Randers.

– Confac står som en stærk eksponent for udviklingen af det nye Randers, hvor vi i disse år får mange nye tilflyttere, nye virksomheder og nye arbejdspladser, og det er med stor tilfredshed, at jeg i dag sammen med 3F-formanden for bygge- og anlæg i Randers kan stikke spaden i jorden til en markant udvidelse af virksomheden, konstaterede borgmesteren, mens 3F-gruppeformand Flemming Otkjær slog fast, at ledigheden indenfor bygge- og anlægsbranchen Randers de seneste år er reduceret væsentligt.

– Vi har ikke mange ledige, men vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe Confac med at få besat de 50 nye arbejdspladser, som skal bruges i bemandingen af den nye udvidede fabrik, lovede Flemming Otkjær og sluttede:

– Confac har fra første færd haft modet til at gå nye veje og står som et flot eksempel på, hvordan kan forene forretningsmæssig succes med gode forhold for medarbejdere, gode fysiske arbejdsforhold og en høj grad af medarbejderinddragelse. Det er en god virksomhed for medarbejderne og en god virksomhed for Randers.

Kommentarer