Randers By

God sæson for Randers City Camping

Se billedserie

I skovens dybe stille ro – kun fem minutter fra alting. Sådan kan man med rette beskrive beliggenheden for det gamle Fladbro Camping, der i dag har det mere moderne klingende navn, Randers City Camp.

Velplaceret i det bakkede landskab lidt sydvest for Randers-forstaden Hornbæk, er der kun fem minutter til Gudenå, Golfbane, Randers by og E45 motorvejen. Nærmest ideelt for campister, der gerne vil holde ferie i natur og frisk luft, men samtidigt, og især børnefamilierne, ønsker at være tæt på seværdigheder og aktiviteter.

Camping fatter, som indehaver Ronni Andersen kalder sig selv, overtog Randers City Camp ved årsskiftet til 2016 fra sine forældre Sanne og Palle Andersen, der fortsat hjælper til i det daglige, og dermed er med til at sikre et godt generationsskifte.

Den største taber

Randers City Camp kom tidligere på sommeren i rampelyset, da Ronni Andersen den 8. Juli, lancerede slanke-konkurrencen Randers City Camps Største Taber. En humoristisk tilgang til at spise lidt sundere og komme ud at røre sig. På campingpladsens facebook side skrev han:

– Hej kære campister. Har du lyst til at få mere energi, mere overskud i hverdagen eller bare tabe nogle overflødige kilo? Er du klar på at ændre dit liv for det bedre? Så kan det være du bliver Randers City Camp’s Største Taber (vi mener selvfølgelig vægttab) J

– Det handler om at vi ikke står stille, men tvært imod finder på nye tiltag. Ideen til Camp’ens Største Taber kom i øvrigt ud fra et ønske om, at jeg selv gerne ville smide et par kilo, siger Ronni Andersen.

Gæster fra mange lande

Hvert år har Randers City Camp cirka 27.000 overnatninger, de fleste i sommersæsonen naturligvis.

– Indtil nu er sommeren i år gået godt. Vi har en del fastliggere, som kommer uanset vejret, og mange af dem kender hinanden indbyrdes. Turisterne til gengæld kommer fra mange forskellige lande og de bliver typisk mellem én til fire dage. I år har vi haft bemærkelsesværdigt mange overnattende gæster fra Norge.

Se et sjovt video-tilbageblik fra 70’erne med familie fra Randers på camping. Se klippet her.

 

Ud over de faste aktiviteter på Randers City Camp med legeplads, overdækket pool, mingolf, snobrødsplads med mere, sørger lejrchefen også for forskellige arrangementer på pladsen. Blandt andet slås der katten af tønden, når der er fastelavn, og heksen brændes naturligvis også af til Skt. Hans, ligesom der er fælles grillaftener og bålhygge om sommeren. Og nu altså også en camping-slanke-konkurrence.

Se billedgalleriet fra Randers City Camp.

Kommentarer