Læsten

Flot julemarked rundede et fornemt år af hos Cold Hand Winery i Læsten

Se billedserie Man køber et glas til 50 kroner, og så kan man ellers bare begynde at smage løs af de liflige dråber. Det var der rigitgt mange gæster, der gjorde i weekenden. Foto: Jan Szwed. Se hele billedserien i galleriet

Indehaver af Cold Hand Winery i Læsten, Jens Skovgaard, kan for femte år i træk glæde sig over et succesfuldt julemarked, der samtidig runder et år af, hvor virksomheden igen har oplevet vækst.

Skønt avisens udsendte var tidligt på færde til det gastronomiske julemarked hos Cold Hand Winery i Læsten lørdag, var der allerede mange mennesker mødt op, og der var godt gang i smageriet af de liflige, gyldne dråber, der produceres på stedet.

Man køber et glas til 50 kroner, så kan man smage på de mange spændende varianter, som indehaver Jens Skovgaard og hans folk med årene har tryllet frem.

Den selvbestaltede isvinbonde udtrykte da også stor tilfredshed, da vi mødte ham under vores besøg. 

Jens Skovgaard kunne blandt andet afsløre, at der i 2019 har været en stigning i salget på 15 procent, og så har der åbnet sig nye markeder rundt om i verden – særligt på USAs østkyst, hvor Jens Skovgaard har været på besøg fire gange i løbet af året til både nuværende og nye, potentielle kunder.

Gin er også kommet på programmet, og der arbejdes med andre nye produkter, som han dog ikke ville løfte sløret for i denne omgang.

Flere udvidelser på vej

Jens Skovgaard fortæller, at der har været flere besøgende på Cold Hand Winery end nogensinde før, hvorfor man har måttet hverve kokke fra Aarhus til at lave mad til de mange, som har besøgt stedet i årets løb.

– Derfor har vi også planer om at udvide med mere køkkenkapacitet og flere nye produktionshaller, fortæller Jens Skovgaard, som ser lyst på fremtiden og glæder sig over den gode udvikling.

Denne weekend var der også mange hænder i sving, og man havde blandt andet hentet arbejdskraft helt fra København.

Et andet tilløbsstykke var Torvehallen, hvor man kunne købe mange lækkerier fra nær og fjern, der faldt i god smag hos de mange besøgende.

Kommentarer