Fårup

Fårup hyggede for fuld udblæsning

Se billedserie 160 sultne gæster satte den helstegte pattegris til livs lørdag aften. Fremsendt foto

God opbakning til alle arrangementer og fokus på børn og familie kendetegnede dette års sommerfest i Fårup, der løb af stablen fra onsdag 15. juni til lørdag 19. juni.

Sommerfesten i Fårup startede onsdag 15.juni med bankospil i Purhushallen for alle aldre – et arrangement, der blev godt besøgt at cirka 130 spilleglade gæster. Torsdag havde feminint fortegn med dameaften i Purhushallen.

– Der var 82 damer som havde valgt at dukke op til tapas-bord, tøsehygge og mulighed for gode indkøb i boderne – en hyggelig aften, hvor der blev snakket og gjort gode indkøb, fortæller Pernelle Holm fra Fårup Sønderbæk IF.

Fredag aften samlede 72 gæster til familespisningen, hvor menuen stod på pasta med kødsauce. Efterfølgende gav cirka 80 danseglade drenge og piger den gas på hoppepuder og til danserytmer til sodavandsdiskoteket, der også bød på limbo, stoledans, skumsprøjt og dansemusik. Fredag aften var der også som noget nyt på programmet ”midnatshåndbold”.

– Der blev spillet tre kampe med musik, dæmpet lys og diskolys. Drengene havde nogle tætte kampe, og der var mange tilskuere, som lagde vejen forbi hallen. Det var en rigtig hyggelig og vellykket aften, fortæller Pernelle Holm.

 

Motorlarm og hestekræfter

 

Lørdag var familiens dag med fuldt program hele dagen. Dagen startede med U8+9 drenge fodboldkampe, og derefter inviterede Team Fart til acceleration, gummilugt og dækafbrænding.

– Dem der så Team Fart, fik en superoplevelse. Desværre blev det på grund af motorproblemer kun til én ud af de tre ture, som var planlagt, fortæller Pernelle Holm.

Motorlarm behøvede man dog ikke at savne. Havetraktortrækket lørdag havde nemlig 40 traktorer tilmeldt i 5 klasser, så der var fuld gang i både hestekræfter og motorer i over tre timer. Forhindringsløbet lørdag eftermiddag havde 12 deltagere og bød på fire udfordrende runder á 1 kilometer. Lukas Bjerre Madsen kom igennem som den hurtigste.

Årets Borger

Senere på eftermiddagen var det tid til udnævnelsen af Årets Borger, som blev Sus Knudsen.

– Sus har gennem mange år gjort utroligt meget for vores alderdomshjelm, og har gjort vores lille anlæg til en oase- med flotte udsmykninger og sjove detaljer. Hun har også gjort en stor indsats med indsamlingen til et shelter til anlægget og til byens flygtninge, fortæller Pernelle Holm.

Lørdag aften sluttede af med 160 til fællesspisning med helstegt pattegris på menuen. Sideløbende med fællesspisningen deltog 20 unge i aftenens LAN-arrangement i hallen, hvor der blev hygget med computerspil, hoppepude, sluch-ice og popcorn.

– I arrangørgruppen vil vi gerne takke både de fremmødte, sponsorer, borgerforeningen og de frivillige. Vi er et lille lokalsamfund, og sammen er vi stærkere. Derfor er det så vigtigt, at vi bakker op omkring de arrangementer, der afholdes i vores lille by, understreger Pernelle Holm.

 

Kommentarer