Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Toner om advent og kærlighed på Randers Bibliotek

Afholdes onsdag 29. november 2023 kl. 16:30 - 17:00

Sidste onsdag i hver måned slår biblioteksmusikant Peter Elmelund tonen an til tre kvarters fællessang på Hovedbiblioteket i Kulturhuset. Onsdag den 29. november er temaet kærlighed og advent.

For få år siden udkom en ny udgave af Højskolesangbogen, og på Randers Bibliotek dykker de musikalske medarbejdere dybt ned i den nye udgave, når der er eftermiddagssang under den store glaspyramide. Temaet for sangvalget er som regel aktuel i forhold til års- og højtider, og det gælder også denne gang:

– Nu er det sandelig snart advent, og derfor skal vi synge tidens gode sange. Den gamle klassiker ‘Vær velkommen’, og en sang, som er godt på vej til at blive en ny klassiker; Dy Plambechs smukke ‘Hold håbet op’, fortæller biblioteksmusikant, Peter Elmelund.

Eftermiddagen byder også på sange om det største af alt – kærligheden; blandt andet med Anne Linnets ‘Smuk og dejlig’ og Tove Ditlevsens ‘Så tag mit hjerte’, der fik en fin, ny melodi for nylig.

Sangene har Peter Elmelund valgt i samarbejde med en af bibliotekets sangfugle, Inger Nygaard Kaad.

Duoen er i de forløbne år blevet populære med musikalske foredrag om Grundtvig og Tove Ditlevsen, så alle fremmødte kan nyde godt af det gode samspil og fællessangen, der klinger særlig smukt i bibliotekets skønne akustik.

Eftermiddagssangen starter klokken 16.30, og der er kaffe på kanden, så man kan få sig en hyggelig sludder i fællesskab både før og efter arrangementet. Det er gratis at deltage, og man behøver ikke at tilmelde sig.

Tid

Dato:
onsdag 29. november 2023
Tidspunkt:
16:30 - 17:00

Arrangør

Randers Bibliotek
Telefon:
87 10 68 00
E-mail:
hovedbiblioteket@randersbib.dk
Mere information (Åbner i nyt vindue)

Sted

Randers Bibliotek
Stemannsgade 2
Randers, 8900 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
87 10 68 00
Mere information (Åbner i nyt vindue)

Alle arrangementer