Coronanyt

Citychefen i Randers udtaler sig om situationen

Citychef Mette Bræmer-Jensen

Vi oplever at flere lukker ned, og det bakker vi op, da det vigtigste er at man er tryg og bakker op om de retningslinjer der er stukket ud fra regeringen.

Vi ser også flere af vores medlemmer, der tænker nye måder at levere varer hjem til deres kunder på, up grader online handel, laver flere instagram opslag og videoer. Fælles for alle, er, at der er stor opbakning, og respekt for den situation vi er i.
Vi oplever, en kæmpe opbakning fra vores borgere, som er meget bevidste om, at der stadigvæk skal være en midtby når vi er på den anden side. Derfor, er vi taknemlige for den opbakning som vores medlemmer oplever, på de løsninger der er lavet bla. Med fragt, salg på skype, kreative pakker mm.

Vores medlemmer har brug for overblik. Det er ikke alle der er i en kæde, og har tilgang til information der kan skabe et overblik. Derfor, har vi på vores interne medlemside jævnligt informeret ud omkring nyeste tiltag fra regeringen, samt hvad de skal forholde sig til. Vi har udleveret sprit, lavet print filer med skilte til dørene, henvisninger og vejledninger. Jeg står til rådighed og medlemmerne kan altid ringe.
Vi har i de seneste 5 dage, oplevet mange forskellige behov.
Vi oplever, at der nu, mere end nogensinde, er behov for et tæt sammenhold, og vi mærker et stærkt sammenhold i foreningen.

Jeg sidder i et netværk, af citychefer hvor der er repræsenteret over 40 byer. Vi har et stærkt netværk, og har i denne tid skype møder hver morgen, hvor vi videns deler, stiller spørgsmål, og diskutere løsninger. Vi har kontakt til de forskellige brancheforeninger, og har bla. Dansk Erhverv med som kan svare på spørgsmål, således vi kan hjælpe vores medlemmer bedst muligt.
Vi har et stærkt sammenhold, og en debat side hvor vi sparrer på konkrete tiltag og får feedback.

Vi har igangsat nogle konkrete initiativer og opfordringer, som starter i morgen.

Derfor, er vores vigtigste fokus i cityforeningen i denne tid, at skabe et overblik over alle de retningslinjer og tiltag der kommer fra regeringen og opdatere vores medlemmer.
At møde den enkelte hvor de er, og vejlede ud fra de behov der gavner lige præcis dette medlem OG tilbyde konkrete initiativer, der vil støtte op om deres forretning. Jeg er i daglig dialog med bestyrelsen og kommunen, som alle har fokus på at komme godt igennem dette.


Kommentarer