Randers By

Jennumparkens fritidshjem samlede ind for Danmarks Naturfredningsforening

Igen i år deltog børnene fra Jennumparkens fritidshjem i Danmarks Naturfrednings affaldsindsamling der foregik onsdag den 14. april, hvor børnene samlede ind på livet løs.

Førskolebørnene, 3. og 4. klasser samlede i Jennumparken.

0., 1. og 2. klasser samlede omkring Nørrevangsskolen, da disse børn for tiden er på skolen og i  boble med deres klasse.

Børnene blev udstyret med handsker og affaldssække, og så gik den vilde jagt på affald i områderne omkring Jennumparken og Nørrevangsskolen.

Opgaven var at veje affaldet og tælle dåser, take away-emballage, mundbind og specielt ting med plastik, som er den store synder i naturen.

Børnene, der gik i Jennumparken samlede 49 kg affald – der var bl.a. 5 dåser, 8 stk. take away-emballage , 15 mundbind, ca. 350 skodder og mange stykker plastik.

Foruden denne indsats med at indsamle affald, arbejder fritidshjemmet også med at genbruge forskellige ting, som børnene selv bringer med fra deres egen affaldssortering i hjemmet.

Torsdag den 15. april er endnu et arrangement foregået – ”Sæt dig i dit eget affald” – som fritidshjemmet senere vil informere om.

Alt dette er en del af institutionens arbejde med verdensmålene.

Kommentarer