Over Hornbæk

​Lille virksomhed i Randers satser på bæredygtig tankegang

Heidi og Martin

I Over Hornbæk, ligger et firma, der før hed Safe Health, som nu hedder Nature Team.

Igennem 4 år har Heidi og Martin, der er mand og kone, haft forskellige ideer til deres virksomhed. Når de mødte spændende produkter samt følte en interesse samt at det gav mening for vores jord og medmennesker, bragte de det i sortiment.

Dette betyder et solidt sortiment, der kun udvides, da målet er at være total leverandør til den grønne familie.

Som Heidi siger:
– der skal være en mening med hvert produkt. Der er så mange produkter på marked, og vi vil gerne gøre en forskel. Ikke kun med produkterne, men også hvem der skaber produkterne. Kærlighed og ærlighed skal drive den bæredygtige tankegang. Alle der handler skal føle sig trygge og vælge mellem et bredt sortiment.

Martin fortæller også:
– Vi har brugt meget tid på at se på bæredygtighed hele vejen rundt. Vi vil, så vidt det er muligt, arbejde med forretninger inden for EU. Der er mange firmer der laver utrolige ting. Vi behøver ikke opfinde den dybe tallerken, bare for at kalde det dansk – Derfor har vi også set os nødsaget til at satse.

I næste uge lander vores første egen produktion af 100% bionedbrydelige genanvendelige plantekopper. CareCup bliver navnet på vores nye brand. Bambus kopper indeholder melamin og derfor ville vi have noget endnu bedre. I samarbejde med et firma i Kina, der arbejder sammen med et universitet, er det lykkes at få 100 bionedbrydelige plante to-go kopper. Det har ikke været muligt at skabe dette andre steder i verden.

Nature Team har allerede kunder i hele Skandinavien der venter på at få leveret disse kopper der har forskellige designs.
Nature Team er et firma i vækst. Først da de fandt deres ståsted, gik det stærkt. Dette har også resulteret i ansatte. De har på nuværende tidspunkt 3 ansatte. Her har ægteparret også tænkt ud af boksen. Selvfølgelig vil de gerne give penge til freelance, selvstændig arbejdskraft.

Men med Heidis baggrund som sygeplejerske, er der et ønske om at hjælpe andre mennesker.
Der er gode ordninger indenfor flexjob, der kommer en mindre virksomhed til gode.

Heidi Fortæller:
– Randers kommune skal have stor ros for deres samarbejde, både hvad angår oplysninger og hjælp til firmaerne, men også hvad angår deres hjælp til dem der er i flexjob”.

– Vi har været super tilfredse og har 2 dejlige medarbejdere.

Vil du vide mere og Heidi&Martin kan du læse mere om dem på www.natureteam.dk

Kommentarer