Tradium elever komponerede goumetmiddag for velgørenhed
55 forventningsfulde og sultne gæster havde onsdag aften sat sig til bords i Tradiums restaurant på Vester Allé 26, hvor eleverne fra Hotel, Køkken og Restaurant havde indbudt til en hyggelig aften.
Formålet med aftenen var at samle penge ind til De Danske Hospitalsklovne, som gør et stort arbejde for syge børn på de danske hospitaler. Derfor havde eleverne lagt sig særligt i kokkeselen og sammensat en dejlig forårsmenu til gæsterne, der hver havde løst spisebillet til 225,- kroner pr kuvert eksklusive drikkevarer.
Der var komponeret en 5 retters menu, hvor eleverne viste noget af det håndværk, de har lært igennem grundforløbet på Tradium. Efter grundforløbet skal de ud og være fremtidens catere, kokke, tjenere og ernæringsassistenter. Derfor er en aften med “rigtige” gæster god træning til at vise deres færdigheder og kunnen, samtidig med at anstrengelserne denne aften støttede et godt formål, nemlig De Danske Hospitalsklovne.
Som apetizers blev der serveret Røget kartoffel med ristede løg, Vol au vent med hønsesalat, Bruchetta med tomat og hvidløg
Til Forret fik gæsterne Consommé Brunoise
Tredje ret var en mellemret, som bestoed af Dampet hvid fisk med ramsløgsmayo og sprød fennikel, Crustade med rejer, æbler og spæde salater, Blinis med rogn, syrnet creme og rødløg
Hovedretten bestod af Unghane med souffléfars, Kartofler vendt i koldt smør og persille, Gulerod med top og grønne asparges, Saute af spidskål og forårsløg
Flødesauce
Og endelig desserten som hed Rabarberdrømme med Mousse, kage, kys og kompot.
Velbekomme og tillykke til både elever og De Danske Hospitalsklovne.
Kommentarer