Kultur

Stærk trio hos Jazz Randers

Fra venstre: Esben Bach, Niels Ole Sørensen og Uffe Steen. Foto: Jazz Randers.

Organic 3. Det ligger i navnet: levende musik spillet af tre musikere. Og vel at bemærke er det tre af landets bedste jazzmusikere, der slutter forårssæsonen på Underværket Hos Jazz Randers torsdag 2. juni.

Trioen består af Niels Ole Sørensen (Hammond), Uffe Steen (guitar) og Esben Bach (trommer). Musikken kan betegnes som ”groovy soul jazz” i en bred vifte med souljazz, jazz, latin, boogaloo og blues. En stor del af repertoiret er skrevet af Niels Ole Sørensen, der er en af landets bedste Hammond-spillere og modtager af flere jazzpriser. Niels Ole Sørensen er i øvrigt formand for den kendte jazzfestival i det nordjyske, Tversted Jazzy Days.

Uffe Steen har i mange sammenhænge bevidst sine kvaliteter som en af de allerbedste guitarister – uanset genre. Udover med Organic 3 bidrager han med sin sublime teknik i bl.a. Shades Of Blue og Grarup Allstars. Trommeslager Esben Bach bliver betragtet som selve groovemasteren, der med sin elegante teknik både med stikker og whiskers lægger bunden for et flot swingende band. Esben Bach bor i øvrigt privat med sin familie i Randers, så han vil være på hjemmebane på Underværket. 

Fælles for de tre i Organic 3 er, at de præsenterer musikken med enorm energi og spilleglæde. Som nævnt er det forårets sidste koncert hos Jazz Randers, der efter ferien er tilbage 4. august, hvor Rasmus Bøgelund And The Danish Standards står på scenen.

Kommentarer