Restaurant Freschy i Randers klar med nye spændende tiltag
Hos restaurant Freschy lige over for Randers Regnskov har den ufrivillige pause under Coronanedlukningen ført til flere tanker om videreudvikling af det unikke og friske restaurationskoncept, hvor der er fokus på at bygge sin egen yndlingsmad af friske og sunde råvarer med hygge i højsædet. Restauranten med 75 siddepladser glæder sig over at byde alle sine faste gæster – og nye – velkomne.
Hos Freschy har sunde, friske råvarer altid været grundlaget for konceptet, hvor gæsterne bygger deres egen pizza, tærte, pita, pastaret eller salat. Hver dag starter med tilberedning af de friske råvarer – alt lige fra udskæring af frisk ananas til fedtfattig tilberedning af kød og bacon. Den hjemmelavede dej er 100 % økologisk, hvilket ikke mange restaurationer kan bryste sig af at kunne tilbyde.
Siden opstarten har konceptet været klart – sundt, økologisk og friskt, og med et klart signal til gæsterne om, at her skal være højt til loftet og rart at være for alle – her skal være noget for enhver smag uden at gå på kompromis med kvaliteten, og her skal der tages forbehold for de, der har valgt eksempelvis at spise vegetarisk eller fedtfattigt – fast food behøver ikke dryppe i fedt og grønsager på dåse. Det koncept har randrusianerne taget til sig – hvilket glæder ejeren, og nu er Freschy klar til at tage skridtet videre.
Barsler med en nyhed
Under Coronanedlukningen stod restauranten klar med en ”lillesøster” til det allerede populære koncept – nemlig en glutenfri dej. ”Vi vil gerne være det sted, enhver gæst kan komme uden at skulle gå på kompromis med eventuelle intolerancer. Det skal være sådan, at alle har muligheden for at gå ud og spise sammen i familien uden at skulle fravælge en del af den ret, de bestiller.” Sådan siger manden bag Freschy, Asker Højlund Pedersen. For ham har det altid været vigtigt, at gæsterne kan få en aften på en familierestaurant, der bringer folk ned i gear med fokus på hygge og samvær og god samvittighed.
”For at kunne imødese flere gæsters ønsker, så arbejder vi også på at lave et vegansk tilbud klar til det nye år. Vi ser en tendens til at flere og flere går ad den vej, og her vil vi meget gerne følge med. Det er så vigtigt for os at kunne rumme alle i vores restaurant og tilbyde vores gæster en oplevelse, der ikke tvinger nogen til at fravælge, men som åbner døre og muligheder for vores gæster, der har truffet nogle valg for dem selv – det kan vi som restaurant kun bakke op om – her skal der være plads til alle” fortsætter Asker.
Lyst til mere giver anledning til lidt anderledes tiltag
Restaurant Freschy er åbnet op efter en nedlukning med halvandet års tiltag på tegnebrættet – og frem til årsskiftet i år vil der komme flere tiltag, som ikke er helt typiske for de fleste restauranter. ”Vi er et hold af kreative mennesker, der elsker det, vi laver, og som elsker den energi, vi får af vores gæster. Vi vil gerne give noget af den energi tilbage ved at lave nogle anderledes kundemindede tiltag, og vi stod klar til at give den gas lige før Corona ramte, men nu er vi ENDNU mere klar til at give tilbage til alle vores fantastiske gæster, fordi vi er blevet frarøvet den kvalitetstid sammen, vi havde, igennem det sidste halvandet år.”
Er du allerede bekendt med Freschys koncept, så kender du allerede til de gode værdier, der bærer restaurantens koncept. Kender du ikke Freschy, så er det nu, du skal følge med på de sociale medier, hvor en masse spændende tiltag vil blive offentliggjort over de næste par måneder – ”og vores døre er åbne for besøg, om du kender os eller er ny, så glæder vi os til at se dig og din familie og give jer en oplevelse, der bringer jer tættere sammen over et sundt og nærende måltid mad med fokus på tid, samvær, nærvær og ro.” slutter Asker.
Kommentarer