Langå

Nu starter Fars Køkkenskole op i Langå

På Fars Køkkenskole mødes fædre og børn i et skolekøkken, hvor de hygger sig, mens de laver dagens ret og lærer seje køkkentricks. Foto: Hello Kirchen.

Den populære madskole for fædre og børn, Fars Køkkenskole, starter op i Langå. I løbet af efteråret kan mange fædre og børn få kvalitetstid og smagfulde oplevelser på Langå Skole.

Kvalitetstid mellem far og barn. Spruttende pander, lækre råvarer og en humørfyldt oplevelse. Det er bare nogle af ingredienserne i Fars Køkkenskole, der er et madlavningskursus for fædre og børn, der går i 2.-4. klasse. Grundet støtte fra Salling Fondene er det blevet muligt for fædre og børn i Langå at komme på køkkenskole.

”Gennem de seneste 9 år har 6000 fædre og børn tilsammen været på Fars Køkkenskole i over 30 forskellige byer. Nu er turen endelig kommet Langå, hvor Salling Fondene og stærke lokale kræfter er med til at gøre det muligt. Det er vi rigtig glade for”, siger Jonas Vigkilde, der er medstifter af Hello Kitchen, der står bag Fars Køkkenskole.

De lokale kræfter er blandt andet Langå Skole, Randers Sundhedscenter og den lokale Fars Køkkenskole-underviser, Line Munkholm.

Jeg vil rigtig gerne støtte op om lokale fællesskabende projekter. Fars Køkkenskole er en skøn måde for fædre og børn at få kvalitetstid på og samtidig lære om mad og sjove køkkentricks. Jeg glæder mig meget til at møde fædre og børn i skolekøkkenet, siger Line Munkholm.

Tilbuddet er til fædre, bedstefædre, bonusfædre og andre voksne mænd – og børn, der går i 2.-4. klasse. Interesserede kan købe billet til premieren på https://farskoekkenskole.dk/tilmeld. Premieren løber af stablen torsdag d. 16. september kl. 16.20-19. Premiereprisen er 100 kr. i alt for undervisning, opskrifter og aftensmad til far og barn. Der bliver oprettet flere aftener løbende.

Fars Køkkenskole i Langå er en del af projektet ”En ny model for lokale madlavningsaktiviteter, der booster madglæde, sundhed og fællesskaber”, som er støttet af Købmand Ferdinand Sallings Mindefond. Som en del af projektet skal Fars Køkkenskole starte op i 15 nye byer.

Om fars køkkenskole 

Fars Køkkenskole er Danmarks første madlavningskursus for fædre og børn, der går i 2.- 4. klasse. På køkkenskolen lærer fædre og børn at lave lækker, sund mad sammen – samtidig med at de knytter nye bånd til hinanden og får nye venner. Det foregår lokalt i skolekøkkener, hvor 8-12 fædre og deres børn kan være med. Siden 2012 har 6000 fædre og børn været på køkkenskole rundt omkring i landet. Fars Køkkenskole er p.t. et tilbud i 14 af landets kommuner og det er populært. Bag Fars Køkkenskole står den almennyttige forening Hello Kitchen, der arbejder for at skabe en sundere og bæredygtig fremtid for den næste generation. Læs mere på www.farskoekkenskole.dk og www.hellokitchen.dk.

Kommentarer