Monsieur Etienne gjorde Champagnemiddagen “formidable”
Det var 40 forventningsfulde restaurantgæster, som have tilmeldt sig onsdag aftens ’’Champagnemiddag’’ på Bistroteket arrangeret af Vinspecialisten i Dytmærsken. Til en alt-inklusive-pris på 795,- kroner var der fire retter på menuen og smagning af ikke mindre end 5 forskellige champagner – blandt andet den nye og sjældne Hommage a William Deutz.
Aftens menu var en appetizer bestående af stenbiderrogn og kartoffel med Deutz Brut Classic i champagneglasset.
Herefter forretten, taskekrabbe med æble og stikkelsbær – og hertil Deutz Blanc de Blanc, vintage 2010.
Hovedretten bestod af poussin med svampe og abrikos og hertil Deutz Brut Vintage 2010 samt den berømte Deutz Hommage a William Deutz Blanc de Noir 2010.
Afslutningsvis dessert, som var hindbær, hvid chokolade og hibiscus med Deutz Rose Vintage 2010.
Aftenens ’’Champagne Kyper’’ Etienne Defosse, som er Sales Diractor hos Deutz Europa præsenterede gæsterne for denne masterclass af de gyldne bobler undervejs.
Ingen tvivl om at sådan en almindelig onsdag aften på Bistoteket i Randers, blev en u-almindelig oplevelse for gæsterne med mindelser om de fineste restauranter i Paris.
Lidt om DEUTZ:
Huset Deutz & Geldermann er grundlagt af William Deutz og Pierre Geldermann i 1838 i byen Aÿ i Champagne. William Deutz og Pierre Geldermann lagde fra starten en linie, hvor kvaliteten var det primære, en linie, der siden er blevet fulgt op af den nuværende direktør André Lallier, oldebarn af William Deutz.
Således har Deutz, siden grundlæggelsen af “Syndicat des Grandes Marques de Champagne” i 1882, været et aktivt medlem af denne eksklusive organisation bestående af de 20 bedste huse, kendt for deres kvalitet i både Frankrig og resten af verden, hvor der nydes luksuschampagner.
Kommentarer