Randers By

Donerer hele dagens omsætning til Red Barnet

Brødrene Ismet og Burhan Sadriu her med fundraiser hos Red Barnet, Ida Filskov i midten. Foto: Jan Szwed.

I dag lørdag den 1. september har Isoo Frisør & Barbershop 10 års fødselsdag, og det fejrer salonen i St. Voldgade 16 med at donere hele dagens omsætning til Red barnet.

Salonens team, med brødrene Ismet og Burhan Sadriu i spidsen stod fra morgenstunden klar med sakse og barberkoste, til at trimme kundernes skæg og hår, og derefter straks give betalingen videre til Red Barnet, som vil være repræsenteret i salonen til lukketid.

– Vi ville gerne markere vores fødselsdag lidt utraditionelt, og synes det kunne være en god måde for os at støtte en god sag. Så hele lørdag arbejder vi gratis og lader omsætningen gå ubeskåret til Red Barnet, siger en veloplagt Ismet Sadriu,

– Jeg vil gerne takke alle vores kunder og venner af salonen for 10 fantastiske år, siger Ismet Sadriu, som også står klar med jubilæumskage til salonens kunder.

En anden der takker er Ida Filskov, som er fundraiser ved Red Barnet.

– Da Ismet kontaktede os med sin idé, sagde vi selvfølgelig ja tak med det samme. Det er jo en fantastisk generøs måde at fejre et jubilæum på, siger Ida Filskov.

Red Barnet afholder i morgen søndag landsindsamling og, hvis man har lyst til at give et par timer i en god sags tjeneste, så mangler der stadig indsamlere på nogle ruter i Randers.

– Der er specielt mange gode ledige ruter i Randers NV, men også en del i Kristrup. Og i alle de andre Randers-postnumre er der enkelte gode. Man kan sikkert finde en nær, hvor man bor. Og så er der er jo en gratis tur i Randers Legeland for alle børn der samler ind i Randers, siger Ida Filskav

Man kan ringe direkte til Ida Filskov, hvis man vil melde sig som indsamler på tlf.: 30 13 90 92

Kommentarer