Inspirerende grillkursus i Assentoft Slagterforretning
Efter en historisk god sommer er grillen på mange terrasser sikkert knapt blevet kold endnu – og som verdens mest grillende folkefærd vil mange af os som det mest naturlige grille videre i de kolde måneder. Derfor afholder Weber rundt om i landet i øjeblikket et inspirerende grillkursus, som den 1. november kommer til Assentoft Slagterforretning – og der er sammensat en overdådig menu med retter til både jul og nytår.
Der bliver masser af mulighed for at få ny grillinspiration, når grillinstruktørerne fra Weber tager på rundtur for at dele ud af deres bedste tips om grillning i vintermånederne.
– Vi oplever fortsat stor interesse for at grille året rundt, og hos mange familier bliver julemenuen i dag som det mest naturlige tilberedt på grillen. Jeg føler efterhånden, vi kan sige, at en trend er blevet en tradition, siger Anders Jensen, Expansion & District Manager Grill Academy Nordics, og fortsætter
– Den dér helt specielle hyggestemning og indre ro, grillen er med til at sprede, får bare en ekstra tak opad, når mørket lægger sig og temperaturen falder. Jeg er én af dem, der griller hele året og nyder de forskellige sæsoner. Sommeren er selvfølgelig oplagt, men vi har jo altid varmet os ved madlavning og bål, så at tænde grillen i vinterkulden er faktisk lige så naturlig.
Overvældende vintermenu på grillen
Igen i år bliver skal deltagerne grille en nærmest overdådig menu, og ifølge Anders Jensen vil de nok blive overrasket over, at samtlige retter kan tilberedes på grillen. De skal grille, bage, røge og karamellisere – så jeg tør godt love, at alle kommer hjem med nye erfaringer, der både kan bruges til julebordet og nytårsmenuen.
– Vi hjælper deltagerne med at få styr hele menuen, der består af glöggmarineret kamsteg, julemedister, sennepsglaseret juleskinke, brunede kartofler og grillet rødkålssalat. Derudover oksemørbrad, og røget laks med rygeostcreme. Til den søde tand er der kransekage, brændte mandler med appelsin og kanel, og den uimodståelige bløde fondant med varm kirsebærsauce. Velbekomme, slutter Anders Jensen med et glimt i øjet.
Der er 42 pladser på kurset, og det koster 399 kr. at blive klar til at servere lækre juleretter for venner og familie. Tilmelding på www.weber.com.
Kommentarer