Kristrup

Grønvang Grill gen-åbner fredag den 23. marts med erfarne ejere

Mette Holme og Claus Andersen glæder sig til at byde gamle og nye kunder velkomne i det ny-renoverede Grønvang Grill. Foto: Laila Hjorth Clausen.

I de sidste par uger har håndværkerne haft travlt med at gøre Grønvang Grill klar til åbning på fredag den 23. marts. Alt bliver renoveret inden døre på det populære spisested på Grenaavej – men bare rolig, isen piller de ikke ved.

Grønvang Grill blev for nylig overtaget af Mette Holme og Claus Andersen, der i 25 år med succes har drevet Ebelå Grill i Drastrup, og det nye ejerpar glæder sig til at byde gamle og nye kunder velkomne hos Grønvang Grill.

Grønvang er kendt i hele Randers for deres store isvafler og fremover vil der også være store portioner i grillafdelingen. Kødet bliver leveret af Frederiksberg Kødforsyning i Vorup, og der bliver blandt andet serveret 200 grams oksebøffer – portioner der er til at tage at føle på.

– Vi indfører som noget nyt seks middagsretter hver dag, man kan vælge imellem, og det hele er hjemmelavet, fortæller Claus Andersen videre.

– Middagsretterne er flæskesteg, stegt flæsk, karbonader, hakkebøf, medister og frikadeller, og det hele er selvfølgelig med tilbehør, siger Claus og smiler.

Derudover bliver der lavet sandwiches, så der også er til de, der foretrækker lidt koldt og hurtigt til at tage med på farten.

Men parret håber også, at der i fremtiden vil blive mulighed for at sidde indendørs og nyde sin mad.

– Vi har netop ansøgt Randers kommune om at tilbygge en pavillon, så det bliver muligt.

Den udendørs terrasse bliver der dog ikke pillet ved. Det vil stadig være muligt på de lune sommerdage at nyde sin mad eller is udendørs med overdækning.

– Og så vil vi gerne være kendt for de store portioner – nøjagtig som man kender det fra isene, supplerer Claus.

Så bare rolig – de store gammeldaws is forbliver i den gamle udgave, og i fremtiden bliver det nemmere at komme til i grillen, hvor der laves nye tiltag for at komme kødannelsen til livs.

Grønvang åbner op for den nye sæson på fredag 23. marts kl. 16.00 efter en reception for venner og forretningsforbindelser.

Kommentarer