Purhus

Cold Hawaii til landdistriktskonference i 2017

landdistriktskonferencen afholde lørdag den 22. april fra klokken 12.00 til 16.00 i Purhushallen.

Landdistriktsudvalget i Randers Kommune inviterer igen i 2017 til landdistriktskonference. Omdrejningspunktet er markedsføring af landsbyer og landdistrikter

Det er ambitionen med konferencen, at deltagerne skal hente inspiration til, hvordan de i landsbyen – alene og sammen med andre – finder nye metoder til at markedsføre deres landsby.

I den forbindelse har landdistriktsudvalget inviteret Rasmus Johnsen fra Cold Hawaii, der vil fortælle tankerne bag den lille surferkoloni i byen Klitmøller, hvor der er skabt et kreativt og spændende miljø, der har pustet nyt, frisk liv i landsbyen ved Vesterhavet.

Landdistriktskonferencen afholde lørdag den 22. april fra klokken 12.00 til 16.00 i Purhushallen.

– Vi har et kæmpe potentiale i vores fantastiske landdistrikter, men vi skal blive bedre til at sælge budskabet udadtil. Vi må ikke lade janteloven styre og bare sige: “her er fantastisk at være!, siger Lars Søgaard, som er formand for landdistriktsudvalget i Randers Kommune.

Ifølge Lars Søgaard rummer landdistrikterne i Randers Kommune et kæmpe potentiale. Et hovedfokus på konferencen vil derfor blandt andet være, at få landsbybeboerne til selv at kommunikere ud til omverdenen – blandt andet gennem delinger af videoer på de sociale medier om, hvor fedt livet på landet kan være.

– Vi behøver ikke brande os på kæmpe succeshistorier, men hvis turisterne eller potentielle tilflyttere hører om noget særegent, kan det pludselig give interesse, siger formanden for landdistriktsudvalget.

Nedenfor kan du se videoer produceret af Randers Kommune, der viser, hvad landsbylivet i Randers har at byde på. (Videoen fra Havndal er produceret af Mikkel og Mathias Baltser).

Se her og del: Tjærby

Se her og del: Uggelhuse 

Se her og del: Havndal 

Se her og del: Mellerup

Se her og del: Tånum 

Se her og del: Udbyhøj

Vil du følge med i nyhederne fra dit lokalområde? Så gå på Facebook og giv et “synes godt om” til Randers Netavis her 

Kommentarer