Vild mad og en anderledes gourmetoplevelse
Randers Naturcenter holder igen kulinariske kurser i madlavning med opskrifter fra Nomas stjernekokke. Deltagerne lærer at indsamle ingredienser fra den vilde natur og lave forskellige grønne retter.
Naturvejlederne i Randers Naturcenter byder indenfor til kursus i vild mad.
– Vi laver super lækker mad, en slags grøn tapas, med både forretter, hovedretter, desserter, så man får op til 17 smagsoplevelser. Det er noget for alle dem, der har lyst til en anderledes aften med kæresten, manden eller veninden – forklarer Helle-Marie Taastrøm, som er leder af Randers Naturcenter.
Vild grøn Randersburger
Deltagerne kan blandt andet lære at lave den vilde grønne Randersburger, pesto af vilde urter, brændenældechips og omelet med vejbred.
-Vi tager på sanketur og laver mad ud af de planter, vi samler. Deltagerne lærer en masse opskrifter og får en masse inspiration med hjem. Det er især henvendt til folk, som synes det er sjovt at lave lækker gourmetmad af planter fra den vilde natur i Randers – fortæller Helle-Marie Taastrøm.
Naturvejlederne er uddannet i at lave vild mad med opskrifter som passer til området omkring Randers. På kurset vil vejlederne også introducere til mobilappen VILD MAD, som er en guide til at udforske og spise vilde planter fra naturen. Næste kursus foregår den 14. maj, og det koster 200 kr. pr. person at deltage. Tilmelding er nødvendig, og der er begrænset deltagerantal.
Kurset bliver gentaget igen den 28. maj og den 6. juni.
Kommentarer