Vorup

Rullende grillskole kommer til XL-Byg i Vorup

31. august kommert Weber-tour'en til XL Byg i Vorup. Pressefoto

Hele sommeren kører Webers grilleksperter landet tyndt og afholder grillkurser for både nye og rutinerede grillere. Målet er at inspirere og gøre sommerens grillmenuer endnu mere fristende, og det ser ud til at lykkes. Flere end 94 procent af sidste års deltagere vil gerne være med igen. I august er turen kommet til Vorup.

Den 31. august klokken 17.00-20.00 kommer Grill-Tour’en til nemlig XL-Byg i Vorup, hvor randrusianere undervisning i grillteknik og en introduktion til Webers grill og det nyeste grilltilbehør samt opskrifter, et grillforklæde, smagsprøver og masser af nyttig viden lige til at tage med hjem i baghaven.Tag gerne din grillmakker med, så I sammen kan afprøve nyt grilltilbehør og få en ekstraordinær oplevelse. Jeres nyhøstede erfaringer er lige til at tage med hjem på terrassen.

Vorup-Weber-grillskole-2016-02
På kurset får man undervisning i grillteknik og en introduktion til Webers grill og det nyeste grilltilbehør samt opskrifter, et grillforklæde, smagsprøver og masser af nyttig viden lige til at tage med hjem i baghaven. Pressefoto

Stor tilslutning til Webers grill-skole

– Vi ved, at danskerne er det mest grillende folkefærd i verden i forhold til befolkningens størrelse, og alligevel blev vi meget positivt overraskede over den store interesse sidste år. Flere end 94 procent af deltagerne meldte tilbage, at de gerne ville deltage på grillskolen igen. Så der var ingen tvivl om, at vi også i 2016 skulle tage rundt i landet og gøre danskerne endnu mere fortrolige med at grille, fortæller Martin Mygdam, Event & Education Manager hos Weber.

Det er derfor et gennemprøvet koncept, der venter dette års deltagere, som i øvrigt kan se frem til at blive modtaget og undervist af det samme stærke team, der gjorde sidste års Tour til en succes.

Grillkurserne foregår som en blanding af praktik ved grillene og grillkokkenes demonstration af teknik og produkter, så der bliver rig mulighed for at suge til sig i løbet af de 3 timer, som kurset varer.

Spændende nyheder til Weber-grillen

I år kan deltagerne glæde sig til at afprøve flere af Webers produktnyheder. Først og fremmest en helt nye briket, som udmærker sig ved kort optændningstid og høj, vedvarende temperatur. Blandt de øvrige nyheder, som deltagerne skal arbejde med ved grillen er 2-i-1 Stegt flæsk-holder og et vaffeljern. Grillkokkene frister desuden med delikatesser fra den nye koldrøgningsbakke.

– Med Weber on Tour vil vi gerne videreudvikle den danske grillkultur og i øvrigt dele passionen ved at grille. Alt kan jo grilles, man skal bare lige lære hvordan, slutter Martin Mygdam.

Weber on Tour afholdes i samarbejde med Weber-forhandlere, og i alt arrangeres næsten 70 grillkurser i løbet af sæsonen. Tilmelding sker på Weber.com, der er 40 pladser på hvert kursus, og det koster blot 269 kronerat få pudset grillformen af.

Kommentarer